Excellence in advisory services

Referenties

“Markelbach is enorm tevreden over de valutadiensten die Dewit Finance het afgelopen jaar heeft geleverd. Hun service is steeds gericht op transparante adviesverlening en duidelijke communicatie.

Dewit Finance beschikt over een eigen dealingroom, waardoor er dagelijks een actueel inzicht in de ontwikkelingen op de financiële markten beschikbaar is.

Dewit Finance is voor ons een echte valutaspecialist. Mede door hun technische analyses (koersgrafieken), slaagden we erin om mooie marktopportuniteiten te benutten. We hebben onze dollaraankopen het voorbije jaar aan zéér interessante koersen kunnen uitvoeren.

De koopadviezen van de dollar zijn gewoon uitstekend.”

Didier Hens, CFO of Markelbach & Corne

logo Alcopa

“Wij waren op zoek naar een externe forex adviseur die vooral met ons meedenkt op strategisch vlak.

Dewit Finance beschikt over een grote vakkennis m.b.t. valutarisicobeheer en werkte samen met ons een nieuwe FX hedging policy uit (valutarisicobeleid).

Deze hedging policy legt de algemene principes vast (doelstellingen, strategie, framework) van hoe we binnen de groep wensen om te gaan met FX-risico’s, rekening houdend met de specifieke businessnoden van de verschillende entiteiten binnen Europa.

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Dewit Finance. Hun nieuwe inzichten leveren ons een strategische meerwaarde voor het beheer van valutarisico’s binnen de Alcopa autogroep”.

Koen Berges, Group Treasury Manager of Alcopa (Hyundai, Suzuki)

logo ADB Safegate copy

“De behoefte aan gespecialiseerde kennis was voor ADB Safegate de belangrijkste drijfveer om een samenwerking met Dewit Finance op te starten.

Zowel in de rol van strategisch adviseur, maar ook van coördinator bij het afsluiten van de diverse rentetransacties (o.b.v. nieuwe Hedging Letter) heb ik een grote vakkundigheid, scherpte en betrokkenheid ervaren.

Met hun adviezen en volledig uitgewerkte ‘Hedging Procedure’ zijn we erin geslaagd om een prima eindresultaat te boeken, met extra kostenbesparingen op de gesyndiceerde lening.

Het grote voordeel is dat Dewit Finance niet alleen adviseert, ze voeren ook alles mee uit.

Dewit Finance onderscheidt zich voor mij met zijn expertise, flexibiliteit en bewezen trackrecord dan ook duidelijk ten opzichte van andere advieskantoren.”

Steven Rogiers, Group Treasurer of ADB Safegate

logo_alter_pharma_def

“Dewit Finance begeleidt sinds 2015 al onze valuta- en rentetransacties (met dealingmandaat).

Hedging is een complex vakgebied. De analyses en adviezen m.b.t. financieel risicobeheer zijn steeds concreet en bieden een toegevoegde waarde voor Alter Pharma. Dewit Finance toont een grote professionele deskundigheid met hun financiële adviesdiensten.

Het herstructureren van FX-transacties (afgeleide producten) is duidelijk één van hun kerncompetenties.

Op vlak van valutarisico hebben we samen ook een nieuwe FX-indekkingsstrategie uitgewerkt. Dewit Finance is mede daardoor op korte tijd een partner geworden die niet vóór, maar samen met ons werkt”

Ivo Peeters, CFO of Alter Pharma