Excellence in advisory services

Referenties

“Markelbach is enorm tevreden over de service die wij het afgelopen jaar van Dewit Finance hebben gekregen. De valutadiensten zijn steeds op maat.

Dewit Finance beschikt over een eigen dealingroom, waardoor er dagelijks een actueel inzicht in de ontwikkelingen op de financiële markten beschikbaar is.

Dewit Finance is voor ons een echte valutaspecialist. Mede door hun valutavoorspellingen en marktanalyses slaagden we erin om mooie marktopportuniteiten te benutten. We hebben onze dollaraankopen het voorbije jaar aan zéér interessante koersen kunnen uitvoeren.

De koopadviezen van Dewit Finance zijn gewoon uitstekend.”

Didier Hens, CFO of Markelbach & Corne

logo Alcopa

“Wij waren op zoek naar een externe treasury adviseur die vooral met ons meedenkt op strategisch vlak.

Dewit Finance beschikt over een grote vakkennis mbt risicobeheer en werkte samen met ons een nieuwe FX hedging policy uit (valutarisicobeleid).

Deze hedging policy legt de algemene principes vast (doelstellingen, strategie, framework) van hoe we binnen de groep wensen om te gaan met FX-risico’s, rekening houdend met de specifieke businessnoden van de verschillende entiteiten binnen Europa.

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Dewit Finance. Hun nieuwe inzichten leveren ons een strategische meerwaarde mbt het beheer van valutarisico’s binnen de Alcopa autogroep”.

Koen Berges, Group Treasury Manager of Alcopa (Hyundai, Suzuki)

logo ADB Safegate copy

“Dewit Finance heeft zich o.a. gespecialiseerd in het begeleiden van financieringstrajecten waarbij ze een grote expertise hebben opgebouwd (renterisico management).

ADB Safegate werd tijdens het hele traject van de rente-indekking door Dewit Finance begeleid (gesyndiceerd krediet). Gedurende deze intense periode hebben we snel een zeer goede en betrouwbare relatie opgebouwd met hen.

Zowel in de rol van adviseur, maar ook van begeleider bij het afsluiten van de diverse rentetransacties (obv hedging letter) heb ik een grote vakkundigheid, scherpte en betrokkenheid ervaren. Met hun adviezen en volledig uitgewerkte ‘Hedging Procedure’ zijn we erin geslaagd om een zeer mooi eindresultaat te boeken, met kostenbesparingen op de gesyndiceerde lening.

Het grote voordeel is dat Dewit Finance niet alleen adviseert, ze voeren ook mee uit.

Dewit Finance onderscheidt zich voor mij met zijn expertise en bewezen trackrecord dan ook duidelijk ten opzichte van andere advieskantoren.”

Steven Rogiers, Group Treasurer of ADB Safegate

logo_alter_pharma_def

“Dewit Finance begeleidt al onze valuta- en rentetransacties (met dealingmandaat)

Risicobeheer is een complex vakgebied. De analyses en adviezen mbt financieel risicobeheer zijn steeds concreet en bieden een toegevoegde waarde voor Alter Pharma. Dewit Finance toont telkens een grote professionele deskundigheid met hun financiële adviesdiensten.

Op vlak van valutarisico hebben we samen een nieuwe FX-indekkingsstrategie uitgewerkt. Dewit Finance is mede daardoor op korte tijd een partner geworden die niet vóór, maar samen met ons werkt.

Het reduceren van valutarisico’s is duidelijk één van hun kerncompetenties”

Ivo Peeters, CFO of Alter Pharma